Koplampen Polijsten / Poetsen Tijdelijk € 15,00.-
 

Waarom Aydin Auto?

We werken met vaste prijzen voor iedere auto. Dus weet je vooraf wat je voor Koplampen Polijsten betaalt. Bij Afspraak maken geen vanaf-prijzen. De prijs is ook echt het bedrag dat je betaalt als je auto klaar is.

De behandeling per koplamp zal ongeveer 25 min (2X-koplampen 50 min) in beslag nemen. In de tussentijd kunt u genieten van een vers kopje koffie. Als uw achterlichten ook dof zijn worden ze GRATIS behandeld.

 

Waarom uw koplampen polijsten?

> Geen problemen bij de APK keuring

> Ze worden weer helder, dus meer lichtopbrengst

> Verbetering van het uiterlijk van uw auto

> Vele male n goedkoper dan aanschaf nieuwe koplampen

 

Ze zijn dof, hoe komt dat?

Vroeger waren de koplampunits van glas, maar tegenwoordig worden ze gemaakt van transparante kunststof, met daarop een coating. Door zonlicht, vuil en zure regen verkleurt die coating en wordt hij dof. Dat ziet er niet mooi uit maar, nog veel belangrijker, de lichtopbrengst gaat achteruit. Dan wordt het tijd voor polijsten.

 

Wat kost koplampen polijsten?

Nu: tijdelijk 65 % korting

1X KOPLAMP = Normale prijs: € 46,00.- Uw voordeel: 65 % Prijs € 15,00.- Exclusief BTW

2X KOPLAMPEN = Normale prijs: € 92,00.- Uw voordeel: 65 % Prijs € 30,00.- Exclusief BTW

 

Voor 3 tientjes heb jij weer glimmende, transparante koplampen!Je bent een doorgewinterde tuner, of gewoon iemand die echt gek is op zijn wagen. De lak ziet eruit om door een ringetje te halen. Alles glimt en blinkt je tegemoet. Tot we de doffe koplampen in het vizier krijgen. Die zien er mat, verweerd en vergeeld uit.

 

Wat is het en wat doet het?

Met dof geworden koplampen heb je in het donker minder zicht op de weg. Na het polijsten is het ‘glas’ weer helder en de lichtopbrengst weer optimaal. Ernstig dof geworden koplampen zijn zelfs een reden voor APK-afkeuring.

 

Online Afspraak maken?

OPGELET!!! Koplampen Polijsten is alleen mogelijk op afspraak (dus graag even bellen/mailen of Online Afspraak maken van te voren). Klik op onderstaande link en plan uw afspraak.

 

>>> Online Afspraak maken

Polijsten koplampen peugeot 207

Resultaat super goed gelukt. Prima prijs met een super resultaat. Aardige monteur weet precies wat je bedoelt. Een echte aanrader. Kom graag weer terug.

Michael - 2015

Koplampen polijsten S60 volvo

Vandaag de koplampen laten polijsten. Zeer goed gelukt en voor een zeer prima prijs. Een aanrader. Alleen bedrijf is moeilijk te vinden als je niet bekent bent in de buurt.

Willem - 2015

Koplamp verhelderen in Apeldoorn

Ik ben voor mijn koplampen geweest. Zeer goed afgehandeld. Goed service. En klaar terwijl je wacht. Klantvriendelijk, en dat allemaal voor een goed prijs.

abbassirat - 2015

Koplamp polijsten in Apeldoorn

Zeer goede en snelle service en zeker goedkoop voor zulke kwaliteit! Vriendelijke ontvangs monteur en heeft verstand van zaken. Zeker een aanrader!

Twana - 2015

Gert in Doetinchem

Gisteren vanuit Doetinchem met mijn passat geweest om mijn zwaar beschadigde koplampen te laten herstellen. Vriendelijke ontvangst en monteur heeft verstand van zaken. Kreeg alles keurig uitgelegd en een lekkere bak koffie. Lampen zien er weer uit als nieuw en dat voor €35,- is zeer zeker een aanrader

Gert - 2015

Koplamp polijsten (uit voorthuizen)

Aardige man. Kopje kofiie buiten op het terras. niks mis mee !!!

Bart - 2015

Ten have hoveniers

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles gebeurt binnen de afgesproken tijd en het afgesproken bedrag dus een aanrader voor andere mensen.

Hans - 2015

 

>>> Bekijk alle beoordelingen