Site Map: home > Koplampen Polijsten

 
Koplampen Polijsten / Poetsen Tijdelijk € 15,00.-
 

Koplampen Polijsten en Poetsen in Apeldoorn. We werken met vaste prijzen voor iedere auto. Dus weet je vooraf wat je voor Koplampen Polijsten betaalt. Bij "Afspraak maken" geen vanaf-prijzen. De prijs is ook echt het bedrag dat je betaalt als je auto klaar is.

 

Nu: tijdelijk 65 % korting

1X KOPLAMP = Normale prijs: € 46,00.- Uw voordeel: 65 % Prijs € 15,00.- Exclusief BTW

2X KOPLAMPEN = Normale prijs: € 92,00.- Uw voordeel: 65 % Prijs € 30,00.- Exclusief BTW

 

>>> Online Afspraak maken

  aydin auto aydin auto

 

OPGELET!!! Koplampen Polijsten is alleen mogelijk op afspraak (dus graag even bellen/mailen of Online Afspraak maken van te voren). Klik op onderstaande link en plan uw afspraak.

   

>>> Online Afspraak maken

 

>>> Meer over koplampen polijsten

 

Polijsten koplampen peugeot 207

Resultaat super goed gelukt. Prima prijs met een super resultaat. Aardige monteur weet precies wat je bedoelt. Een echte aanrader. Kom graag weer terug.

Michael - 2015

Koplampen polijsten S60 volvo

Vandaag de koplampen laten polijsten. Zeer goed gelukt en voor een zeer prima prijs. Een aanrader. Alleen bedrijf is moeilijk te vinden als je niet bekent bent in de buurt.

Willem - 2015

Koplamp verhelderen in Apeldoorn

Ik ben voor mijn koplampen geweest. Zeer goed afgehandeld. Goed service. En klaar terwijl je wacht. Klantvriendelijk, en dat allemaal voor een goed prijs.

abbassirat - 2015

Koplamp polijsten in Apeldoorn

Zeer goede en snelle service en zeker goedkoop voor zulke kwaliteit! Vriendelijke ontvangs monteur en heeft verstand van zaken. Zeker een aanrader!

Twana - 2015

Gert in Doetinchem

Gisteren vanuit Doetinchem met mijn passat geweest om mijn zwaar beschadigde koplampen te laten herstellen. Vriendelijke ontvangst en monteur heeft verstand van zaken. Kreeg alles keurig uitgelegd en een lekkere bak koffie. Lampen zien er weer uit als nieuw en dat voor €35,- is zeer zeker een aanrader

Gert - 2015

Koplamp polijsten (uit voorthuizen)

Aardige man. Kopje kofiie buiten op het terras. niks mis mee !!!

Bart - 2015

Ten have hoveniers

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles gebeurt binnen de afgesproken tijd en het afgesproken bedrag dus een aanrader voor andere mensen.

Hans - 2015

 

>>> Bekijk alle beoordelingen